Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,987
Registered: ‎04-26-2010

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-12-2011 06:55 AM in reply to: mateaus

Try this:

 

mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_STRUCTURE_NODE_NUMBERS, True
mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_STRUCTURE_BAR_NUMBERS, True
RobApp.Project.ViewMngr.Refresh



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
mateaus
Posts: 117
Registered: ‎10-10-2011

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-12-2011 08:32 AM in reply to: Rafal.Gaweda

It doesn't work

 

error

 

I would like also change the size of symbols like :

 

mavueRobot.ParamsDisplay.SymbolSize = 5

 

This command doesn't change anything.

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,987
Registered: ‎04-26-2010

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-12-2011 08:37 AM in reply to: mateaus

I asked you to use this syntax:

 

mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_STRUCTURE_NODE_NUMBERS, True
mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_STRUCTURE_BAR_NUMBERS, True



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
mateaus
Posts: 117
Registered: ‎10-10-2011

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-12-2011 09:45 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Ok sorry and for the syze of symbols ?

Please use plain text.
Active Contributor
sorgjee
Posts: 49
Registered: ‎12-11-2011

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-12-2011 01:25 PM in reply to: mateaus

Re SymbolSize; is it correct that this only takes an integer, and that the symbolsize represented in Robot is ten times of this?

E.g. SymbolSize = 2 gives a symbol size in robot of 20. 

Similarly SymbolSize = 1.5 gives 20, and SymbolSize = 1.4 give 10.

 

 

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,987
Registered: ‎04-26-2010

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-13-2011 12:48 AM in reply to: sorgjee

sorgjee wrote:

Re SymbolSize; is it correct that this only takes an integer,

 

symbolsize.jpg

 

and that the symbolsize represented in Robot is ten times of this?E.g. SymbolSize = 2 gives a symbol size in robot of 20. 

Similarly SymbolSize = 1.5 gives 20, and SymbolSize = 1.4 give 10.

 

Yes it is like that. 1 in API coresponds to 10 in Robot.



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
mateaus
Posts: 117
Registered: ‎10-10-2011

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-13-2011 10:16 AM in reply to: sorgjee

It doesn't work, can you send me an example ?

 

'mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_STRUCTURE_NODE_NUMBERS = True
'mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_STRUCTURE_BAR_NUMBERS = True
mavueRobot.ParamsDiagram.Set I_VDRT_NTM_FX, False
mavueRobot.ParamsDiagram.Set I_VDRT_NTM_FZ, False
mavueRobot.ParamsDiagram.Set I_VDRT_NTM_MY, False
'mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_ADVANCED_OFFSETS, True
mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_SECTIONS_SHAPE, True
mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_ADVANCED_ELASTIC_FOUNDATION, True 'afficher sol elastique
'mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_FE_PANEL_THICKNESSES, True
'mavueRobot.ParamsDisplay.Set I_VDA_SECTIONS_COLORS, True


mavueRobot.Redraw (0)
mavueRobot.ParamsDisplay.SymbolSize = 2
robapp.Project.ViewMngr.Refresh

 

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,987
Registered: ‎04-26-2010

Re: Command VBA Projection Capture of a view

12-14-2011 12:59 AM in reply to: mateaus
Please use plain text.
Distinguished Contributor
mateaus
Posts: 117
Registered: ‎10-10-2011

Re: Command VBA Projection Capture of a view

01-09-2012 10:59 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Hi,

 

I'd like to ask in the view this :

 

Reaction Fx

 

How can I make it ?

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 4,987
Registered: ‎04-26-2010

Re: Command VBA Projection Capture of a view

01-10-2012 02:20 AM in reply to: mateaus

I'd like to ask in the view this :

 

Reaction Fx

 

 

Unfortunately it is not implemented in API.

 



Rafal Gaweda
Please use plain text.