Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Mentor
andrea.pontiggia
Posts: 172
Registered: ‎01-29-2012
Accepted Solution

Combination problem

158 Views, 5 Replies
02-11-2013 03:11 AM

I do not understand why the combinations are truncated with "......". (See image)

How can I see them entirely?

 

 

Cattura.JPG

 

 

Another question.

If you use the "automatic simplified combinations", the generated combinations are not shown in the table. you can make them visible to be modified, as in the following image?

 

Cattura2.JPG

 

Thanks

 

 

Andrea
Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,261
Registered: ‎12-17-2010

Re: Combination problem

02-11-2013 03:18 AM in reply to: andrea.pontiggia

andrea.pontiggia wrote:

I do not understand why the combinations are truncated with "......". (See image)

How can I see them entirely?

 

How long are these definitions? Try to make this field longer or increase its height.

 

If you use the "automatic simplified combinations", the generated combinations are not shown in the table. you can make them visible to be modified, as in the following image?

 

The simplified code combinations are generated after calculations of the model. Then they should be displayed in the combination table. Their edition can be done when you convert them into the manual one.

Mind that you have to switch the display of the table from manual combinations to automatic combinations if both types exist in the model.

 

 

If you find your post answered press the Accept as Solution button please. This will help other users to find solutions much faster. Thank you.


Artur Kosakowski
Please use plain text.
Mentor
andrea.pontiggia
Posts: 172
Registered: ‎01-29-2012

Re: Combination problem

02-11-2013 05:19 AM in reply to: Artur.Kosakowski

"How long are these definitions? Try to make this field longer or increase its height."

 

I increased the width of the columns and the height but nothing changes. Is truncated to the last term.  

 

"The simplified code combinations are generated after calculations of the model. Then they Should Be Displayed in the combination table". OK

 

"Their edition can be done when you finish convert them into the manual one."

How can i do?

 

"Mind That You have to switch the display of the table from manual to automatic combinations combinations if Both types exist in the model."

I did not understand

Andrea
Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,261
Registered: ‎12-17-2010

Re: Combination problem

02-11-2013 05:37 AM in reply to: andrea.pontiggia

See the attached picture.

 

If you find your post answered press the Accept as Solution button please. This will help other users to find solutions much faster. Thank you.

 



Artur Kosakowski
Please use plain text.
Mentor
andrea.pontiggia
Posts: 172
Registered: ‎01-29-2012

Re: Combination problem

02-12-2013 09:16 AM in reply to: Artur.Kosakowski

Sorry, I have another question. I did what you told me.

The generated combinations are not divided into SLS-CHR, SLS-QPR, etc., but they are only generic SLS.

Why is that?

 

tanks

 

Andrea
Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,261
Registered: ‎12-17-2010

Re: Combination problem

02-12-2013 11:48 PM in reply to: andrea.pontiggia

This depends on the regulation file(s) you used.



Artur Kosakowski
Please use plain text.