Revit Structure

Reply
Valued Contributor
huyxp
Posts: 99
Registered: ‎09-04-2011
Message 1 of 3 (577 Views)

beam and slab in revit structural

577 Views, 2 Replies
04-23-2013 12:56 AM

beam and slab in revit
dear all
I draw beam and slab, but beam join with slab --> section of beam not true section define
I use materrial precast concrete ( AEC material )
pleas see picture

beam and lsab.jpg

thanks all

Distinguished Contributor
duchoabn
Posts: 232
Registered: ‎12-23-2012
Message 2 of 3 (548 Views)

Re: beam and slab in revit structural

04-24-2013 12:25 AM in reply to: huyxp

please help me thanks

b&sl.jpg

 

Member
Ahmed_Reda
Posts: 3
Registered: ‎03-18-2013
Message 3 of 3 (511 Views)

Re: beam and slab in revit structural

04-30-2013 12:10 PM in reply to: huyxp
Because you use a concrete beam family not precast family :
1- use Precast family for beam.
2- use unjoin geometry if you need.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube