Revit Structure

Reply
New Member
balajiadsk
Posts: 1
Registered: ‎09-16-2012
Message 1 of 3 (598 Views)

Revit model export to PDMS

598 Views, 2 Replies
09-16-2012 08:32 AM

I have a Revit model which I wanted to import into PDMS.

I am working with Revit Structural Ver.2012 and referenced another architectural model, which was also done in ver.2012.

Is there any patch/small programs available for converting the Revit model (intelligent preferred) to PDMS?

 

New Member
louuy
Posts: 2
Registered: ‎09-29-2012
Message 2 of 3 (559 Views)

Re: Revit model export to PDMS

09-29-2012 06:13 AM in reply to: balajiadsk

Also Revit 2013 can't export solids to DGN V8 even using therir latest build 1.1 and I think autodesk is becoming unreliable cad software they don't live up what they have promised.    

New Member
kim.melchor
Posts: 1
Registered: ‎05-09-2014
Message 3 of 3 (12 Views)

Re: Revit model export to PDMS

07-23-2014 11:35 AM in reply to: balajiadsk

Hi,

 

Did you ever find a solution for this? 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube