Revit MEP

Reply
Member
stephen.haycock
Posts: 4
Registered: ‎01-03-2013
Message 31 of 37 (434 Views)

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

05-03-2013 01:46 AM in reply to: stephen.haycock

Any ideas on how to import cable tray and fittings?

Board Manager
scott.sheppard
Posts: 1,103
Registered: ‎11-13-2006
Message 32 of 37 (400 Views)

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

05-15-2013 08:32 AM in reply to: stephen.haycock

I posted an update fo 2013 this morning and another installer to support Revit MEP 2014.



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
Contributor
bparrell
Posts: 25
Registered: ‎11-07-2006
Message 33 of 37 (382 Views)

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

05-16-2013 09:50 AM in reply to: stephen.haycock

Everyone should be happy with the rotating elbows being fixed.

Member
stephen.haycock
Posts: 4
Registered: ‎01-03-2013
Message 34 of 37 (364 Views)

Re: FABmep Import for Revit MEP available on Autodesk Labs

05-20-2013 07:13 AM in reply to: scott.sheppard

Does anyone know if the flip and hand orientation toggles work, I'm trying to flip a 'Y' branch but nothings happening!

Member
stephen.haycock
Posts: 4
Registered: ‎01-03-2013
Message 35 of 37 (328 Views)

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

06-06-2013 01:23 AM in reply to: stephen.haycock

Had a bit of a issue yesterday when mapping a copper fitting to a Revit copper fitting and using the calculation tool. When using a formula to halve the 15mm diameter it calculated it as 7 and not 7.5 which means there's a rounding issue somewhere. To test I edited the fitting and added another parameter to check the original number that was being passed over and it was indeed 15.

 

Has anyone else experienced this rounding issue?

Board Manager
scott.sheppard
Posts: 1,103
Registered: ‎11-13-2006
Message 36 of 37 (268 Views)

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-08-2013 07:56 AM in reply to: stephen.haycock

For those who wish to get started with this technology, there is a tutorial that includes a document, 3 videos, and some sample files.

 

http://labs-download.autodesk.com/us/labs/trials/worldwide/FabricationFABtoRME.zip



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
New Member
BIGTONE2
Posts: 1
Registered: ‎07-02-2013
Message 37 of 37 (238 Views)

Re: FABmep Import for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-10-2013 04:02 AM in reply to: scott.sheppard

Im a novice at this and am attemting to map a ventilation system. Im struggling with the mapping of the round bend to the Revit round bend as the bend always comes in at 300mm. So effectivelly 300mm is the default. Ive had a play with the different dimensions Map settings but nothing seems to change it from the 300mm default.

 

Any information would be greatly recieved.

 

Any mapped dimensions from FAbrication CADmep to Revit would be a massive help.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube