Revit MEP

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 168
Registered: ‎04-21-2004
Message 1 of 5 (423 Views)

Export to DWF: set default to DWF not DWFx

423 Views, 4 Replies
07-13-2010 06:24 AM

Is there a way to set my default DWF format to DWF instead of DWFx?  My plotter does not currently recognize the DWFx as a valid format, probably because of some issue I have not had time to look into.

 

Thanks

Mitch

jd
New Member
jd
Posts: 2
Registered: ‎04-15-2011
Message 2 of 5 (285 Views)

Re: Export to DWF: set default to DWF not DWFx

11-07-2011 04:58 AM in reply to: mmermel

Did you find a solution? We have searches for a way to change the default as well.

 

Thanks

Jens

Active Contributor
Posts: 34
Registered: ‎07-14-2009
Message 3 of 5 (227 Views)

Re: Export to DWF: set default to DWF not DWFx

01-04-2012 09:44 AM in reply to: jd

when asked to save your DWF/DWFx file, use the drop down to select what type you would like to use.  Hope it helps

Distinguished Contributor
Posts: 168
Registered: ‎04-21-2004
Message 4 of 5 (220 Views)

Re: Export to DWF: set default to DWF not DWFx

01-04-2012 10:37 AM in reply to: mmermel

Sorry, but that does not help.  I already know about that.  The problem is that no matter how much you educate people about the setting they must use, they forget about it.  That means that if I never want anyone to accidentally plot to a DWFx, I need a way to set DWF as a default.

 

M

*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 2,941
Registered: ‎08-28-2009
Message 5 of 5 (215 Views)

Re: Export to DWF: set default to DWF not DWFx

01-04-2012 11:09 AM in reply to: mmermel

We have that issue too, with Worksets and DWFs. My solution was to make each user wear a reminder WWJD bracelet. (We Want Just .DWFs!). But there may be converters out there that might be faster than re-plotting.

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube