Revit Architecture

Reply
*Expert Elite*
Alfredo_Medina
Posts: 2,813
Registered: ‎06-11-2009
Message 21 of 23 (378 Views)

Re: revit to sketchup

04-16-2012 04:08 PM in reply to: Alfredo_Medina

I think it is possible to create a family with some profiles (the section of the forms), and create one basic unit, that can be inserted in a project, and repeated.

 

See attached illustration.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Planta1 Revit Online Consulting | info@planta1.com | my Twitter | The Planta1 Blog
Active Member
sabtf7
Posts: 10
Registered: ‎04-12-2012
Message 22 of 23 (362 Views)

Re: revit to sketchup

04-16-2012 05:13 PM in reply to: Alfredo_Medina

Dang what you looked really good i will have to try that for my self thank you for your help

Mentor
parveen.revit
Posts: 232
Registered: ‎09-29-2010
Message 23 of 23 (345 Views)

Re: revit to sketchup

04-16-2012 08:34 PM in reply to: ccollins

Dear sabtf7,

 

Your feedback in important for other users. please share you experience.

Parveen_Intec_Infocom (BIM, CAD, GIS, QS Services' Provider)

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube