Revit Architecture

Reply
Active Contributor
Posts: 36
Registered: ‎10-10-2009
Message 1 of 4 (139 Views)

can't sync with central - stacked wall type missing

139 Views, 3 Replies
12-04-2012 09:09 PM

we are expiriencing very strange error which blockes users so they can't work in team. It started when we found that there is no stacked wall type in a project. i don't know how this could happen since you must have at least one type active because it is a system family which can not be deleted. so I transfered project standards from a template so I get default type in a project and save. When just one user is working wi

th the project (has own local file) it works fine but anybody else when tries to sync with central gets a message that he has no stacked wall type in a project and the file can't be synchronized even if there is default stacked wall type visible in project browser. So I turn off all worksets, added new stacked wall type, save and make it central again. but the error is still there.

 

can somebody help me with that?

 

thx a lot

 

Rudolf

Active Contributor
Posts: 32
Registered: ‎05-14-2012
Message 2 of 4 (135 Views)

Re: can't sync with central - stacked wall type missing

12-04-2012 09:57 PM in reply to: rudolf.vyhnalek

G'day Rudolf,

 

Based on the description of your issue and methods used to try and solve it, I would immediately log it to Autodesk as a corrupt file for them to repair.

 

 

_________________________________________________________________

KarelCAD Application Support Specialist
Active Contributor
Posts: 36
Registered: ‎10-10-2009
Message 3 of 4 (130 Views)

Re: can't sync with central - stacked wall type missing

12-04-2012 10:40 PM in reply to: rudolf.vyhnalek

Hi,

 

thank you for reply. Is there a way how to do it directly? Or do I have to ask the dealer/distributor to log it via partner center?

Thank you.

 

Rudolf

Active Contributor
Posts: 32
Registered: ‎05-14-2012
Message 4 of 4 (125 Views)

Re: can't sync with central - stacked wall type missing

12-04-2012 11:10 PM in reply to: rudolf.vyhnalek

You can log support calls via the subscription centre.  Here is link to a video describing how to do this.  You can also log it to your reseller and they will log it to Autodesk on your behalf.  They may request your serial number to do this.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GrJ2H6cOJ2c

 

 

_________________________________________________________________

KarelCAD Application Support Specialist

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube