Revit Architecture

Reply
Mentor
JamaL9722060
Posts: 1,310
Registered: ‎04-09-2010
Message 1 of 6 (1,455 Views)

“Zoom window” in the Revit,

1455 Views, 5 Replies
10-02-2012 02:12 PM

“Zoom window” in the Revit,

 

I couldn’t find the “zoom window” tool in the Revit!

 

Thank you

 

Best

 

Jamal

 

Clip_70.jpg

----------------------------------------------------------
Jamal NUMAN, GIS and Civil Engineer, MSc
e-mail: JamaL9722060@yahoo.com
P.O.Box: 731, Ramallah, West Bank, Palestine.
----------------------------------------------------------
Software: AutoCAD 2014, AutoCAD C3D, AutoCAD M3D, Revit
Windows 7 (Ultimate 64 bits),
Firefox 20.0,
Kaspersky 2013.
Active Contributor
chris.needham
Posts: 46
Registered: ‎04-06-2005
Message 2 of 6 (1,448 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-02-2012 04:45 PM in reply to: JamaL9722060

I don't know if there's a button for it, but "ZR" is the keyboard shortcut for it.

Chris Needham
Whangarei
New Zealand
Employee
loboarch
Posts: 978
Registered: ‎09-05-2003
Message 3 of 6 (1,422 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-03-2012 05:47 AM in reply to: JamaL9722060

The button exists on the "Nav Bar" on the side to a Revit drawing window.  The Zoom region tool may not be the top level button.  In that case the flyout arrow needs to be pressed and then Zoom Region selected.  This will promote the Zoom Region button to be the top level and the one displayed.

 

zoom_region.png



Jeff Hanson
Sr. Subject Matter Expert
Autodesk, Revit User Experience
Mentor
JamaL9722060
Posts: 1,310
Registered: ‎04-09-2010
Message 4 of 6 (1,403 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-03-2012 01:59 PM in reply to: loboarch

Many thanks guys for the help. This is quite useful.

 

It remain to know how to stick this command on the “Quick Access Toolbar”

 

Best

 

Jamal

----------------------------------------------------------
Jamal NUMAN, GIS and Civil Engineer, MSc
e-mail: JamaL9722060@yahoo.com
P.O.Box: 731, Ramallah, West Bank, Palestine.
----------------------------------------------------------
Software: AutoCAD 2014, AutoCAD C3D, AutoCAD M3D, Revit
Windows 7 (Ultimate 64 bits),
Firefox 20.0,
Kaspersky 2013.
Employee
loboarch
Posts: 978
Registered: ‎09-05-2003
Message 5 of 6 (1,394 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-04-2012 05:06 AM in reply to: JamaL9722060

This tool can't be added to the quick access toolbar.  The best you can do is to use the keyboard shortcut "ZR".



Jeff Hanson
Sr. Subject Matter Expert
Autodesk, Revit User Experience
Mentor
JamaL9722060
Posts: 1,310
Registered: ‎04-09-2010
Message 6 of 6 (1,374 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-05-2012 02:08 AM in reply to: loboarch

Many thanks for the answer.

 

but in general, how can we add tools (buttons) to the "quick access bar"?

 

----------------------------------------------------------
Jamal NUMAN, GIS and Civil Engineer, MSc
e-mail: JamaL9722060@yahoo.com
P.O.Box: 731, Ramallah, West Bank, Palestine.
----------------------------------------------------------
Software: AutoCAD 2014, AutoCAD C3D, AutoCAD M3D, Revit
Windows 7 (Ultimate 64 bits),
Firefox 20.0,
Kaspersky 2013.
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.