Revit Architecture

Reply
Valued Mentor
IMCornish
Posts: 257
Registered: ‎02-16-2009
Message 1 of 3 (162 Views)

Update Release 2

162 Views, 2 Replies
01-20-2014 01:43 AM

I had an 'Unrecoverable error' late last week for which I completed a response form.  I should say that I have Revit 2014 (includes Arch, Structure, MEP).  Subsequently I received a message saying that whilst they did not know why the error had occured, they did note that I did not have the latest maintenance update installed. The latest update being given as "Autodesk Revit 2014 - 64 bit Update 2  (129.281 MB)".  Whilst the link produced an Internal Server Error, I was able to find a reference to the update at "http://revitclinic.typepad.com/my_weblog/2013/11/update-release-2-for-revit-2014.html?utm_source=fee...", following the link on this page to, "http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=22607277&linkID=16831210", I noted the information at the top of the page;

 

"Update Release 2 is not a full install; rather it is using service pack technology similar to AutoCAD®- based products. Prior to installing the Update Release 2, please verify that you have already installed the First Customer Ship build of Autodesk Revit 2014 (Build: 201310308_1515) or Update Release 1 for Autodesk Revit 2014 (Build: 20130709_2115)."

 

I therefore checked my "About Autodesk Revit 2014" dialog only to find that I am already using Update Release 2, apparently!  See attached partial screen dump below:

 

Licence.png

 

I am confused and wonder if anyone else is?  I would have reported it on the AUGI forums but couldn't find a suitable one.

 

 

 

 

Andrew Robertson
Chartered Architect
Robertson Partnership
Truro. UK
Valued Mentor
IMCornish
Posts: 257
Registered: ‎02-16-2009
Message 2 of 3 (107 Views)

Re: Update Release 2

01-31-2014 04:03 AM in reply to: IMCornish
This has now happened for the second time. Can no one shed any light on this please?
Andrew Robertson
Chartered Architect
Robertson Partnership
Truro. UK
Valued Mentor
IMCornish
Posts: 257
Registered: ‎02-16-2009
Message 3 of 3 (99 Views)

Re: Update Release 2

01-31-2014 04:50 AM in reply to: IMCornish
A further update. I downloaded the update and when I tried to load it I got a message box telling me that my product was up to date and that there was no need to load the update. The question remains as to why the error report response is telling me that my product is not up to date?
Andrew Robertson
Chartered Architect
Robertson Partnership
Truro. UK

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube