Revit Architecture

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 205
Registered: ‎07-26-2006
Message 1 of 5 (237 Views)

Revit Server - Create Local Copy Issue

237 Views, 4 Replies
12-20-2011 06:03 AM

I have Revit server connected between 2 of our offices. I am able to connect to Revit server and create a new local copy of the project and syncornize properly. My other office can access the project, but their "Creat Local Copy" dialog is grayed out. Obviously since we are in different offices, we are not going to have the same paths to the central model in our datacenter. Ideas? Does it have somthing to do with IP addresses, UNC paths, direct mapped drives?

*Expert Elite*
LisaDrago
Posts: 1,332
Registered: ‎05-08-2009
Message 2 of 5 (216 Views)

Re: Revit Server - Create Local Copy Issue

12-22-2011 05:41 AM in reply to: bward

in a nutshell - Both offices need to have a central file that you create a local copy with. The central files are conneced through the revit server.

this should help.

 

http://wikihelp.autodesk.com/Revit/enu/2012/Help/Revit_Administration_Guide/0002-Revit_Se2/0003-Revi...

 

LD


If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help other find answers!
You can't think AutoCAD and run Revit.
Email: LisaDragoEE@gmail.com
Distinguished Contributor
Posts: 205
Registered: ‎07-26-2006
Message 3 of 5 (213 Views)

Re: Revit Server - Create Local Copy Issue

12-22-2011 05:44 AM in reply to: LisaDrago

The true Central Server Model is located in our datacenter with the local central on each offices repective server and locals on each machine. The problem was with the permissions the users had to both the datacenter server and the local serves. Once we opened that up, the problem went away.

*Expert Elite*
LisaDrago
Posts: 1,332
Registered: ‎05-08-2009
Message 4 of 5 (213 Views)

Re: Revit Server - Create Local Copy Issue

12-22-2011 05:45 AM in reply to: bward

Good to hear.

LD


If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help other find answers!
You can't think AutoCAD and run Revit.
Email: LisaDragoEE@gmail.com
Distinguished Contributor
Posts: 205
Registered: ‎07-26-2006
Message 5 of 5 (211 Views)

Re: Revit Server - Create Local Copy Issue

12-22-2011 05:48 AM in reply to: LisaDrago

Thanks for the input. Much appreciated.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube