Revit Architecture

Reply
Member
rmeenhuis
Posts: 4
Registered: ‎08-03-2007
Message 1 of 2 (780 Views)

Revit 2013 doesn't start with .NET 4.5 installed

780 Views, 1 Replies
08-21-2012 01:42 AM

I've installed .NET 4.5 yesterday, because of sleeping mode problems on my HP 8740W elitebook. WIndows 7 64bit is installed. This morning I started Revit Architecture 2012, and all works fine. But then I've started up Revit 2013 (from the Building Design Suite Ultimate) and Revit didn't startup.

Does anybody else have the same problems, and what is the solution?

 

Roy

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,197
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 2 (768 Views)

Re: Revit 2013 doesn't start with .NET 4.5 installed

08-21-2012 06:09 AM in reply to: rmeenhuis

try uninstalling .net 4.5 and see if that fixes the problem

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube