Revit Architecture

Reply
Member
SPALDEN
Posts: 4
Registered: ‎08-27-2013
Message 1 of 1 (171 Views)

Colour Schemes/View Template Bug

171 Views, 0 Replies
09-16-2013 07:02 AM

Hi, I'm using Revit 2013. I have a set of plans with a colour scheme applied to them and I want to make a duplicate set of plans without the colour.

 

So I've duplicated the views with detailing and made a new view template. Within this view template, I have set the colour scheme to none. However, when I go through and apply this view template to all of my new views, the colour scheme does not disappear. If I look at the view properties, the colour scheme (albeit greyed out) is listed as none but it is still visible in the view. If I remove the view template all together, turn on the colour scheme, then turn it off again, it disappears. I can then reattach the view template and it works fine.

 

Has anybody else ever experienced this? it's very frustrating and with over 20 views to create it is making a quick simple task take twice as long as it should.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Revit Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Revit helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Revit

Twitter

Facebook

Blogs

Youtube