ObjectARX

Reply
Mentor
odoshi
Posts: 167
Registered: ‎06-05-2006
Message 1 of 3 (501 Views)
Accepted Solution

ObjectARX Wizard 2012 on VS 2010

501 Views, 2 Replies
09-06-2012 11:12 AM

Hi,

 

I'm getting an error during the creation of a new C++ project in VS 2010 using the ARX Wizard 2012

 

--------------------------- Microsoft Visual Studio ---------------------------

Specified argument was out of the range of valid values.

Parameter name: value

--------------------------- OK   ---------------------------

 

Then the project is not built. Has anyone else seen this?

 

Thanks,

www.civil3d.guru
ADN Support Specialist
Virupaksha.aithal
Posts: 92
Registered: ‎06-15-2011
Message 2 of 3 (470 Views)

Re: ObjectARX Wizard 2012 on VS 2010

09-10-2012 11:19 PM in reply to: odoshi


Hi

Are you creating mixed managed project? If yes, then try below step


Edit the following file like below

C:\Program Files (x86)\Autodesk\ObjectARX Wizards for AutoCAD 2012\ArxAppWiz\Scripts\1033\default.js

Line #122

 

Change
config.ManagedExtensions =bDotNetModule ;
into
config.ManagedExtensions =(bDotNetModule == 'True') ;



Virupaksha Aithal KM
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Mentor
odoshi
Posts: 167
Registered: ‎06-05-2006
Message 3 of 3 (453 Views)

Re: ObjectARX Wizard 2012 on VS 2010

09-11-2012 06:01 PM in reply to: Virupaksha.aithal

Yes, it was a mixed managed project. That fixed it.

 

Thank you!

www.civil3d.guru

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community