ObjectARX

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 138
Registered: ‎06-05-2006
Message 1 of 3 (479 Views)
Accepted Solution

ObjectARX Wizard 2012 on VS 2010

479 Views, 2 Replies
09-06-2012 11:12 AM

Hi,

 

I'm getting an error during the creation of a new C++ project in VS 2010 using the ARX Wizard 2012

 

--------------------------- Microsoft Visual Studio ---------------------------

Specified argument was out of the range of valid values.

Parameter name: value

--------------------------- OK   ---------------------------

 

Then the project is not built. Has anyone else seen this?

 

Thanks,

ADN Support Specialist
Virupaksha.aithal
Posts: 85
Registered: ‎06-15-2011
Message 2 of 3 (448 Views)

Re: ObjectARX Wizard 2012 on VS 2010

09-10-2012 11:19 PM in reply to: odoshi


Hi

Are you creating mixed managed project? If yes, then try below step


Edit the following file like below

C:\Program Files (x86)\Autodesk\ObjectARX Wizards for AutoCAD 2012\ArxAppWiz\Scripts\1033\default.js

Line #122

 

Change
config.ManagedExtensions =bDotNetModule ;
into
config.ManagedExtensions =(bDotNetModule == 'True') ;



Virupaksha Aithal KM
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Distinguished Contributor
Posts: 138
Registered: ‎06-05-2006
Message 3 of 3 (431 Views)

Re: ObjectARX Wizard 2012 on VS 2010

09-11-2012 06:01 PM in reply to: Virupaksha.aithal

Yes, it was a mixed managed project. That fixed it.

 

Thank you!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community