ObjectARX

Reply
Valued Contributor
EMD1954
Posts: 57
Registered: ‎11-19-2006
Message 1 of 3 (105 Views)

AutoCad 2010 with VS2010

105 Views, 2 Replies
05-24-2012 08:55 AM

I have VS2010 up and running for Acad2013 in Windows 7 - works fine.  Is there a way that I can compile my ARX projects for Acad2010 using VS2010?  I'm having a lot of problems getting VS2008 to work in Windows 7.  Unfortunately, I still need to maintain Acad2010 for a few more months.

 

Thanks,

Ed

Active Contributor
cadproman
Posts: 42
Registered: ‎03-20-2002
Message 2 of 3 (103 Views)

Re: AutoCad 2010 with VS2010

05-24-2012 10:36 AM in reply to: EMD1954

Installing Daffodil will make it easy to compile using older toolsets. There will be a choice for "v90" in the project configuration page after you install it. You will need to have VS2008 installed though.

 

It is on Owen Wengerd's website...

 

http://daffodil.codeplex.com/

 

 

Valued Contributor
EMD1954
Posts: 57
Registered: ‎11-19-2006
Message 3 of 3 (100 Views)

Re: AutoCad 2010 with VS2010

05-24-2012 10:46 AM in reply to: cadproman

Thanks, I will try it.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community