Navisworks General Discussion

Reply
Valued Contributor
rnbhat
Posts: 95
Registered: ‎09-10-2009
Message 1 of 4 (537 Views)

Shared Coordinates in Navisworks

537 Views, 3 Replies
12-09-2009 10:39 PM
When we export a revit model to nwc or nwd and import it in navisworks the location of the file as per coordinates is not same as that in revit.

At first we moved the model in navisworks to actual coordinates but the next time when we export the model from revit to navisworks it goes back to its original position.

Can any one give me a solution?

Thanks,

Regards,
Raghavendra Bhat
Regards,
Raghavendra Bhat
rnbhat1@gmail.com
Employee
timwiegand
Posts: 48
Registered: ‎08-20-2008
Message 2 of 4 (537 Views)

Re: Shared Coordinates in Navisworks

12-11-2009 10:38 AM in reply to: rnbhat
Which versions of Navisworks and Revit are you using ? Support for Revit shared coordinates was added for Navisworks 2010, so if you are using an earlier version it might explain this problem.


Tim Wiegand
Software Architect
Navisworks
Autodesk, Inc.

Valued Contributor
rnbhat
Posts: 95
Registered: ‎09-10-2009
Message 3 of 4 (537 Views)

Re: Shared Coordinates in Navisworks

12-11-2009 07:27 PM in reply to: rnbhat
Hi,

I am using 2010 version. Can you please specify where I can find it in the navisworks interface.

Thanks

Regards,
Raghavendra Bhat
Regards,
Raghavendra Bhat
rnbhat1@gmail.com
Employee
Sushichump
Posts: 6
Registered: ‎08-24-2007
Message 4 of 4 (537 Views)

Re: Shared Coordinates in Navisworks

12-16-2009 10:47 AM in reply to: rnbhat
The shared coordinates option is actually in Revit. When you export as NWC, click on the Navisworks settings tab and select Shared from the Coordinates dropdown. See the attached image for more info.

Cheers,
Scott

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Have API Questions?
New Dedicated Forum for Navisworks API

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community