Navisworks General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
RNDPIS
Posts: 307
Registered: ‎09-09-2010
Message 1 of 2 (430 Views)

Navis export image problem

430 Views, 1 Replies
02-12-2013 03:22 AM

We have created two different images from same viewpoint with the below mentioned option and found that there is a difference between two images. Mainly some portion of the image is not shown (occouring zoom effect in the images) in Option 2 as it will shown in Option 1 whereas the image size and camera angle is same for both the files.

Images export option

Option 1

Export > Images & Animations>Image

Option 2

Export > Images & Animations>Rendered Image

 

Here we have attached the two screenshot for your reference.

Alumni
kathryn.langan
Posts: 467
Registered: ‎12-16-2008
Message 2 of 2 (344 Views)

Re: Navis export image problem

02-22-2013 05:21 AM in reply to: RNDPIS

I tried to reproduce this but so far have been unable to:

 

Rendered Image

RI.jpg

 

Image (Presenter)

I_Presenter.jpg

 

Image (Viewport)

I_Viewport.jpg

 

Image (Autodesk)

I_Autodesk.jpg

 

This is Navisworks Manage 2013 SP2, with Explicit 256x256 setings. Can you reproduce this with any file? What version of Navisworks are you running? What are the image settings?



Katie Langan
Technical Support Specialist
Customer Service & Support
Autodesk, Inc.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Have API Questions?
New Dedicated Forum for Navisworks API

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community