.NET

Reply
Active Member
Danius87
Posts: 6
Registered: ‎07-31-2012
Message 1 of 7 (422 Views)

Paper Size with variable length

422 Views, 6 Replies
08-01-2012 02:18 AM

Hi,

I'm trying to plot in pdf many dwg file.

The files have a fixed height but variable in length.

The length of the file I'll take the "scroll".

So i want to create a paper size with a specific dimension.

 

psv.SetPlotConfigurationName(ps, "DWG To PDF.pc3", "Name of the paper");

 

How can I do?

Daniele

 

 

*Expert Elite*
Hallex
Posts: 1,569
Registered: ‎10-08-2008
Message 2 of 7 (412 Views)

Re: Paper Size with variable length

08-01-2012 06:04 AM in reply to: Danius87

Read this article carefully

http://adndevblog.typepad.com/autocad/2012/05/how-to-implement-plotsettingsvalidatorsetclosestmedian...

 

hth,

 

~'J'~

_____________________________________
C6309D9E0751D165D0934D0621DFF27919
Active Member
Danius87
Posts: 6
Registered: ‎07-31-2012
Message 3 of 7 (409 Views)

Re: Paper Size with variable length

08-01-2012 07:02 AM in reply to: Danius87

I'm sorry but when i try to start this code, i have the following error:

 

eInvalidInput at the line 'num'

 

num      psv.SetPlotPaperUnits(layout, units);

 

How can i resolve it?

Thanks

 

 

*Expert Elite*
Hallex
Posts: 1,569
Registered: ‎10-08-2008
Message 4 of 7 (401 Views)

Re: Paper Size with variable length

08-01-2012 07:14 AM in reply to: Danius87

Sorry, Daniele, I haven't regenerate same error

What I have a got on my machine (A2010):

 

Command: netload

*---    TesterCS loaded    ---

Command: SetClosestMediaNameCmd

--- Plotting Devices ---

1 - None

2 - Отправить в OneNote 2007

3 - Microsoft XPS Document Writer

4 - Fax

5 - Default Windows System Printer.pc3

6 - DWF6 ePlot.pc3

7 - DWFx ePlot (XPS Compatible).pc3

8 - DWG To PDF.pc3

9 - PublishToWeb JPG.pc3

10 - PublishToWeb PNG.pc3

Enter device number: 8

Enter Media Height(mm):

Requires numeric value.

Enter Media Height(mm): 287

Enter Media Width(mm): 210

- Closest Media: ISO full bleed A4 (210.00 x 297.00 MM)

- Offset: 1297.65601968553

- Rotation: Degrees090

 

So all is looking good for me

_____________________________________
C6309D9E0751D165D0934D0621DFF27919
Active Member
Danius87
Posts: 6
Registered: ‎07-31-2012
Message 5 of 7 (392 Views)

Re: Paper Size with variable length

08-01-2012 09:36 AM in reply to: Danius87

yes it work, i'm sorry  ... i had a problem with autocad 2010 and the netload.

If i understand the solution of this code is to take the input from the user (o from a code) and searching in the paper size the best choice ... but from existing paper size, not by a created one.

It's correct?

In my case this solution can be very complex because i have three height (30, 60 and 90 centimeter) and a width that start from 1 meter to 5 meter according to the design.
There isn't  another choice?

Thank you very much for the help

*Expert Elite*
Hallex
Posts: 1,569
Registered: ‎10-08-2008
Message 6 of 7 (384 Views)

Re: Paper Size with variable length

08-01-2012 12:04 PM in reply to: Danius87

Sorry I can't help with it,

maybe somebdody else from this NG is knows

about these special plotting issue

 

~'J'~

_____________________________________
C6309D9E0751D165D0934D0621DFF27919
ADN Support Specialist
Virupaksha.aithal
Posts: 92
Registered: ‎06-15-2011
Message 7 of 7 (342 Views)

Re: Paper Size with variable length

08-08-2012 11:57 PM in reply to: Danius87

Hi

 

Sorry, at present it is not possible to create paper size using API.



Virupaksha Aithal KM
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community