.NET

Reply
Contributor
Posts: 15
Registered: ‎05-31-2012
Message 11 of 13 (109 Views)

Re: Insert Block and waiting for user input rotation

06-14-2012 05:58 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

Yes, correctly the last command is XX. But I need lasted is: Rman (with my code). That why, I told for another solution not send command.

Regard,

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 8,500
Registered: ‎06-29-2007
Message 12 of 13 (107 Views)

Re: Insert Block and waiting for user input rotation

06-14-2012 06:02 AM in reply to: Nk_long

Hi,

 

sorry, then I totally misunderstood your need ;(

 

Well then there are two options, one is you use JIG's, the other one is to sendcommand RMAN as you last command with a built in break, so the command was called (for command history) but you have an option to cancel it when called at this specific way (but that's not a solution I would preferre).

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Contributor
Posts: 15
Registered: ‎05-31-2012
Message 13 of 13 (103 Views)

Re: Insert Block and waiting for user input rotation

06-14-2012 06:19 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

thanks a lot. I'll try to use JIG's.

 

Regard.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community