.NET

Reply
Active Member
Posts: 8
Registered: ‎10-09-2006
Message 11 of 13 (124 Views)

Re: Dynamic Input

03-29-2012 04:51 AM in reply to: *Albert Szilvasy

Hi,

[DllImport("acad.exe", EntryPoint="?acedSetDynInputDisplayMessage@@YA_N_N@Z")]
private static extern bool acedSetDynInputDisplayMessage(bool
displayMessageOnce);

 the code Albert showed us doesn't work in AutoCAD 2013 anymore. Does anyone know if there is something new?

 

Roland

Moderator
Alexander.Rivilis
Posts: 1,346
Registered: ‎04-09-2008
Message 12 of 13 (121 Views)

Re: Dynamic Input

03-29-2012 05:05 AM in reply to: Roland_Feletic

Roland_Feletic wrote:

the code Albert showed us doesn't work in AutoCAD 2013 anymore. Does anyone know if there is something new?


[DllImport("accore.dll", EntryPoint="?acedSetDynInputDisplayMessage@@YA_N_N@Z")]
private static extern bool acedSetDynInputDisplayMessage(bool displayMessageOnce);

 

 


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Active Member
Posts: 8
Registered: ‎10-09-2006
Message 13 of 13 (93 Views)

Re: Dynamic Input

04-02-2012 07:45 AM in reply to: Alexander.Rivilis

Thank you again ;-)

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community