.NET

Reply
Distinguished Contributor
junoj
Posts: 116
Registered: ‎02-26-2009
Message 1 of 4 (164 Views)

Creating polyline in random plane

164 Views, 3 Replies
06-19-2013 10:30 PM

Hi everyone,

 

I would like to create a polyline in a plane that is not WCS. I am able to do so with the 3D polyline. My problem is that 3D polyline does not allow for a Bulge in the polyline.

 

Please advice,

 

Thank you.

ADN Support Specialist
augusto.goncalves
Posts: 312
Registered: ‎04-30-2009
Message 2 of 4 (137 Views)

Re: Creating polyline in random plane

06-20-2013 07:32 AM in reply to: junoj

The Polyline don't have Z information, only a Elevation, so it can only be at a XY plane.

Regards,



Augusto Goncalves
Autodesk Developer Network
Distinguished Contributor
junoj
Posts: 116
Registered: ‎02-26-2009
Message 3 of 4 (133 Views)

Re: Creating polyline in random plane

06-20-2013 07:45 AM in reply to: augusto.goncalves

Thank you Augusto for your reply. So is it possible for me to change the UCS prior to creating the polyline?

 

Thank you again,

*Expert Elite*
_gile
Posts: 2,077
Registered: ‎04-29-2006
Message 4 of 4 (120 Views)

Re: Creating polyline in random plane

06-20-2013 11:25 PM in reply to: junoj

Hi,

 

Except if you're using the "_PLINE" command  (with SendStringToExecute or SendCommand, ...) your program won't care about current UCS.

Use the Polyline Normal and Elevation properties or the TransformBy() method.

Gilles Chanteau

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community