.NET

Reply
Valued Contributor
RamanSBV
Posts: 85
Registered: ‎02-28-2012
Message 1 of 4 (215 Views)

Command for insert block.

215 Views, 3 Replies
03-22-2012 06:57 AM

Hi,

 

Any body, can you please give me the command  for Insert block with file name.

 

using .net code (SendStringToExecute)

 

Regards,

Raman

Contributor
Posts: 14
Registered: ‎03-22-2012
Message 2 of 4 (211 Views)

Re: Command for insert block.

03-22-2012 07:48 AM in reply to: RamanSBV

Isn't it just SendStringToExecute("_.insert ", true,false,false)

 

-Ted

Valued Contributor
RamanSBV
Posts: 85
Registered: ‎02-28-2012
Message 3 of 4 (178 Views)

Re: Command for insert block.

03-25-2012 10:25 PM in reply to: TJK77

this looks gud.

 

But i need to pass file name (.dwg file) as paramter to to this command (insert).

 

So, how i can use this in SendStringToExecute("_.insert ", true,false,false)

 

Please advice...

 

 

Regards,

Raman

*Expert Elite*
Posts: 1,984
Registered: ‎04-29-2006
Message 4 of 4 (173 Views)

Re: Command for insert block.

03-25-2012 10:39 PM in reply to: RamanSBV

Hi

 

The SendStringToExecute first argument have to be the same as inputs at command line IOW the same as script (.scr) content.

 

SendStringToExecute(@"_.insert "F\Blocks\Block.dwg" ", true,false,false);

Gilles Chanteau

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community