.NET

Reply
Valued Contributor
FRFR1426
Posts: 71
Registered: ‎04-05-2012
Message 1 of 3 (478 Views)

Autoloader error code=20

478 Views, 2 Replies
06-27-2012 12:40 AM

I've trouble with the loading of my CUIX on AutoCAD Mechanical 2012. It works well with AutoCAD, but not with ACADM. It's only with the .cuix. I've got a .NET dll and it loads OK. But for the .cuix, if I try to reload with the APPAUTOLOADER command, I've got the cryptic error code 20. I've tried to remove the platform attribute on the RuntimeRequirements element, to set it to AutoCAD|AutoCAD*, to ACADE|ACADM|AutoCAD||Map|MEP|Plant3D|PNID, to ACADE|ACADM|AutoCAD|AutoCAD*|Map|MEP|Plant3D|PNID but It doesn't work.

 

Does anyone know what code 20 means ? Why not put a clear error message instead of these codes which are not documented ?

 

It's a pity for debugging...

ADN Support Specialist
Virupaksha.aithal
Posts: 92
Registered: ‎06-15-2011
Message 2 of 3 (455 Views)

Re: Autoloader error code=20

06-28-2012 03:42 AM in reply to: FRFR1426

I think, you are missing “AppName” while defining ComponentEntry for “cuix” file.

 

<ComponentEntry AppName="ADNPlugin-BatchPublish" ModuleName="./Contents/Resources/BatchPublish.cuix" />

 

Also, I will suggest you to download any free apps like Batch-publish app from Autodesk exchange store. (http://apps.exchange.autodesk.com/ACD/Detail/Index?id=autodesk.appstore.exchange.autodesk.com%3aADNP... ) and compare the bundle format with yours.

 

Thanks

Virupaksha Aithal

Autodesk developer Network



Virupaksha Aithal KM
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Valued Contributor
FRFR1426
Posts: 71
Registered: ‎04-05-2012
Message 3 of 3 (448 Views)

Re: Autoloader error code=20

06-28-2012 05:22 AM in reply to: FRFR1426

Ok, I've found why. It was the path to the .cuix file which was not correct. :smileyfrustrated:

 

One way to check it is to look at the output of the APPAUTOLOADER command. If the path is not expanded (eg starting with drive letter), it's because it's not found. A simple message like "file not found", I would have saved a lot of time.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community