Inventor General

Reply
Active Contributor MAC
Active Contributor
MAC
Posts: 26
Registered: ‎09-02-2003
Message 1 of 8 (76 Views)

inventor 9 series

76 Views, 7 Replies
11-12-2004 05:27 AM
we are installing inventor 9 series this comes with acad2005 which we also use. there is a patch for acad 2005 and when we try to download it says it cant find the program not compatible with this release. is this because we have the package with all the software instead of just acad 2005? has the inventor series already been updated with this patch? as you know starting new software could be a set up and standards nightmare just trying to get all the updates before we run into the problems.
thank you
mac
*Ray Dyson
Message 2 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 05:35 AM in reply to: MAC
To install acad I believe you would have had to install either MDT or Acadm. Apply the SP for the appropriate one (probably the locked version). Ray "MAC" wrote in message news:26505289.1100266053380.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... > we are installing inventor 9 series this comes with acad2005 which we also use. there is a patch for acad 2005 and when we try to download it says it cant find the program not compatible with this release. is this because we have the package with all the software instead of just acad 2005? has the inventor series already been updated with this patch? as you know starting new software could be a set up and standards nightmare just trying to get all the updates before we run into the problems. > thank you > mac
*Donovan Cox
Message 3 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 05:39 AM in reply to: MAC
It's because Inventor does not come with AutoCAD 2005, instead it comes with Mechanical Desktop 2005. You'll need to download the service packs for that. Here is the link http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=4749559&linkID=4183232 "MAC" wrote in message news:26505289.1100266053380.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... > we are installing inventor 9 series this comes with acad2005 which we also > use. there is a patch for acad 2005 and when we try to download it says it > cant find the program not compatible with this release. is this because we > have the package with all the software instead of just acad 2005? has the > inventor series already been updated with this patch? as you know starting > new software could be a set up and standards nightmare just trying to get > all the updates before we run into the problems. > thank you > mac
Active Contributor MAC
Active Contributor
MAC
Posts: 26
Registered: ‎09-02-2003
Message 4 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 06:03 AM in reply to: MAC
thanks for responding
the in9 series that we have came with inventor, mech desktop, acad mech, and acad 2005. all 4 progams in one. so how do i get a patch for just acad 2005?
Distinguished Contributor
JDMATHER
Posts: 4,994
Registered: ‎12-12-2003
Message 5 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 06:29 AM in reply to: MAC
I am not sure about this but I believe the MDT patch takes care of the MDT version of Autocad.
The MDT version is different than vanilla Autocad. For example it includes iges translation.
*Doug R. Smith
Message 6 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 06:54 AM in reply to: MAC
You must get the SP for AIS9 autocad (AutoCAD, MDT or ACADM), not just autocad. They are two different updates. I believe the site you are looking for is: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=123112&id=2334435&linkID=4183232#section110 Select the Autodesk Inventor® Series 9 link. "MAC" wrote in message news:26593042.1100268234259.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... > thanks for responding > the in9 series that we have came with inventor, mech desktop, acad mech, and acad 2005. all 4 progams in one. so how do i get a patch for just acad 2005?
*Jason Ruge \(Autodesk\)
Message 7 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 08:09 AM in reply to: MAC
As part of AIS you can't just patch AutoCAD. You have to patch the installation that gives you AutoCAD. So... Because you installed MDT (not AutoCAD) you have to patch MDT. Patching MDT also patches ACADM and ACAD. -- Regards, Jason Ruge Inventor QA Autodesk, Inc. "MAC" wrote in message news:26593042.1100268234259.JavaMail.jive@jiveforum1.autodesk.com... > thanks for responding > the in9 series that we have came with inventor, mech desktop, acad mech, and acad 2005. all 4 progams in one. so how do i get a patch for just acad 2005?
Active Contributor MAC
Active Contributor
MAC
Posts: 26
Registered: ‎09-02-2003
Message 8 of 8 (76 Views)

Re: inventor 9 series

11-12-2004 09:37 AM in reply to: MAC
thats it thanks for the help.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube