Inventor General

Reply
New Member
roicehat
Posts: 2
Registered: ‎12-21-2012
Message 1 of 7 (750 Views)
Accepted Solution

inventor 2013: Mold design problem

750 Views, 6 Replies
01-25-2013 10:14 PM

Using: Inventor 2013

Win 8 64 bit

 

I am having a problem with inventor 2013, about Mold design. When i create a mold desing.iam, every command is not available to use... after that i downloaded sp1.1 but nothing change.

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 26,164
Registered: ‎04-20-2006
Message 2 of 7 (738 Views)

Re: inventor 2013: Mold design problem

01-26-2013 05:29 AM in reply to: roicehat

Post screen shot.

Do you know of anyone using this on Win 8 OS?

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
New Member
roicehat
Posts: 2
Registered: ‎12-21-2012
Message 3 of 7 (721 Views)

Re: inventor 2013: Mold design problem

01-26-2013 05:57 PM in reply to: JDMather

Untitled.png

Untitled1.png

 

I've never seen anyone use Inventor on the win 8. This is when I update sp1.1

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 26,164
Registered: ‎04-20-2006
Message 4 of 7 (706 Views)

Re: inventor 2013: Mold design problem

01-27-2013 07:57 AM in reply to: roicehat

From your second shot you are not even showing your Tooling environment.

Check the Add-ins.

 

Tooling.png

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Member
cdscott26
Posts: 3
Registered: ‎04-11-2013
Message 5 of 7 (537 Views)

Re: inventor 2013: Mold design problem

04-11-2013 01:34 PM in reply to: roicehat

Is there a solution t this?  i am expierencing the same problem.  Windows 8, Inventor 2013, 64 bit, No tooling ribbon or commands

Member
cdscott26
Posts: 3
Registered: ‎04-11-2013
Message 6 of 7 (523 Views)

Re: inventor 2013: Mold design problem

04-11-2013 11:35 PM in reply to: cdscott26

inventorscreenshot.png

 

Here is a screen shot,  no ribbons at the top, but you can see the toolbars should be there,  Have try a repair , and a reinstall,  this work fine on inventor 2012 with same hardware, and i have try it on second machine, with same results.

Member
cdscott26
Posts: 3
Registered: ‎04-11-2013
Message 7 of 7 (520 Views)

Re: inventor 2013: Mold design problem

04-12-2013 12:35 AM in reply to: cdscott26

I think i have solve the problem.  I reinstall service pack 1 for inventor, and apply the latest hotfix and everything seems to be working.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube