Inventor General

Reply
Contributor
Ross33
Posts: 18
Registered: ‎06-23-2011
Message 1 of 1 (96 Views)

iPart members cannot find reference part

96 Views, 0 Replies
09-03-2012 07:37 PM

I've created a folded sheet metal component, and subsequently created an ipart factory with members that have some folds suppressed (basically to have parts in different stages of the forming process).

 

The parts and their corresponding .idws were updloaded to vault.

 

All was well.

 

I'd updated the components and drawing several times.

 

Yet this time I have found that the 'original' part (the base part that the ipart factory was created from) has a table that cannot be expanded to show the ipart iterations.

 

I'm not sure whether someone else has checked it out and broken the link or what, but I am in a bit of a predicatment here.

 

 

Is there a way to re-link the factory parts to reference the original file (or vice versa)? Is there possibly a 'cheats way' to try and re-name files so the members re-reference them?

 

Any advice will be greatly appreciated.

 

 

(And before anyone asks, I'm not able to upload the files.)

 

 

Thanks.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube