Inventor General

Reply
Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 202
Registered: ‎07-20-2007
Message 1 of 1 (103 Views)

embedded bmp in idw looks like this in autocad

103 Views, 0 Replies
11-17-2012 07:11 AM

i was wondering if there is a way to fix this? the inventor bmp i use in our templates looks like this when i convert out to autocad. i attached a pic of the autocad and Inventor so you know what it is supposed to look like.

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube