Inventor General

Reply
Active Member
Posts: 9
Registered: ‎10-05-2006
Message 1 of 2 (54 Views)

Vault staus - green

54 Views, 1 Replies
11-17-2009 12:08 PM
Hi,
We've just updated to Inventor/Vault 2010 and have an issue with the vault status indicated in the vault browser of idw's staying green. We've worked on a part saved it and checked back into vault and status indicates a white circle as you'd expect. But when we revise the idw, save and check in, we are left with a green circle indicating our local version is newer. Seems to occur with part idw's only.
Does anybody else experience this and if so have you found a remedy?
Thanks,
Nick

Inventor/Vault 2010
Windows Vista Enterprise
64 bit
Employee
Posts: 69
Registered: ‎07-30-2008
Message 2 of 2 (54 Views)

Re: Vault staus - green

11-30-2009 06:47 PM in reply to: nick.s
Hi Nick,

I don't see this behavior in Inventor 2010 SP1/Vaullt 2010 in a Vista 64bit system. It works correctly for me, so strange that only the your part idw has the problem. I have no idea how to fix it since its not recreatable to me thus far. However, I would be interested to hear more further information from you, against this issue.

Regards,
Amanda

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube