Inventor General

Reply
*Cross, Gary
Message 1 of 4 (42 Views)

Uh oh-Number 2 turns to +- symbol

42 Views, 3 Replies
11-07-2002 06:06 AM
Before I make a bigger mess trying to fix this has anyone seen this before
or, better yet, have a solution?

I was just trying to figure out the tolerance questions (last post) when I
realized every instance of the number 2 on my IDW has turned into a plus
minus symbol! It's happened in all text & dimensions on every sheet...What
fun...

I noticed it after going into Dim Styles & clicking on tolerance tab/methos
& changing from default to deviation.

I should know never to give a client a promised delivery date....

Gary
gcross@crossdesign.com
*Keller, Kent
Message 2 of 4 (42 Views)

Re: Uh oh-Number 2 turns to +- symbol

11-07-2002 06:23 AM in reply to: *Cross, Gary
Have you had any garbled text issues in R6? Could be if you closed it and then reopened
they would show up right again.

--
Kent
Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program


"Gary Cross" wrote in message

> I was just trying to figure out the tolerance questions (last post) when I
> realized every instance of the number 2 on my IDW has turned into a plus
> minus symbol! It's happened in all text & dimensions on every sheet...What
> fun...
*Cross, Gary
Message 3 of 4 (42 Views)

Re:

11-07-2002 06:52 AM in reply to: *Cross, Gary
Yes, closing & reopening fixed it ...phewww. Thanks

Gary
gcross@crossdesign.com

"Kent Keller" wrote in message
news:746347128DEF275B5D3BDE2491CB330F@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Have you had any garbled text issues in R6? Could be if you closed it and
then reopened
> they would show up right again.
>
> --
> Kent
> Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program
>
>
> "Gary Cross" wrote in message
>
> > I was just trying to figure out the tolerance questions (last post) when
I
> > realized every instance of the number 2 on my IDW has turned into a plus
> > minus symbol! It's happened in all text & dimensions on every
sheet...What
> > fun...
>
>
New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-14-2002
Message 4 of 4 (42 Views)

Re:

11-14-2002 07:19 AM in reply to: *Cross, Gary
Obviously the garbled text issue is known... But, is there a fix other than restarting? It's happening to me quite frequently and I'm getting tired of restarting. I have a Quadro2 Pro card with the latest nVidia drivers.

Thanks
Eric

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube