Inventor General

Reply
Distinguished Contributor
Orest_iy
Posts: 317
Registered: ‎03-22-2008
Message 1 of 4 (91 Views)
Accepted Solution

The IDW Base location box is got empty while placing the view

91 Views, 3 Replies
06-15-2012 11:02 AM

Hello

Somehow my IDW location box is got empty while placing the view in Inventor 2012.

Please advise is it any setting responsible for that?

I wouls like to return it back to normal

http://screencast.com/t/dQTrYWC9XjP

 

Please help

 

Regards,

Orest Yavtushenko

*Expert Elite*
mcgyvr
Posts: 6,708
Registered: ‎12-01-2004
Message 2 of 4 (87 Views)

Re: The IDW Base location box is got empty while placing the view

06-15-2012 11:05 AM in reply to: Orest_iy

did this just start happening?

have you tried to restart your computer?

have you tried to update your graphics card driver?

 

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

Down with IDW/DWG files..... Long live 3D PMI... Hurry it up already..
-------------------------------------------------------------------------------------
2015 Product Design Suite Ultimate
Windows 7 64 bit
Core i7 4820k processor (OC'd to 4.4Ghz), Nvidia GTX 770, 16G RAM


*Expert Elite*
Curtis_Waguespack
Posts: 2,801
Registered: ‎03-08-2006
Message 3 of 4 (84 Views)

Re: The IDW Base location box is got empty while placing the view

06-15-2012 11:09 AM in reply to: Orest_iy

Hi Orest_iy, 

 

Here is something to check, but I'm not sure if it would result in what you're seeing.

 

If you go to the Tools tab > Application Options button > Drawing tab > Show Preview As setting is it set to All Components or something different?

 

I hope this helps.
Best of luck to you in all of your Inventor pursuits,
Curtis
http://inventortrenches.blogspot.com


 



  solution.png  Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or  Kudos button below.





Distinguished Contributor
Orest_iy
Posts: 317
Registered: ‎03-22-2008
Message 4 of 4 (76 Views)

Re: The IDW Base location box is got empty while placing the view

06-15-2012 12:40 PM in reply to: Curtis_Waguespack

Curtis

 

Yes it was bounding box there.

 

Thank you for avice!

 It work ok now

Regards,

Orest

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube