Inventor General

Reply
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎03-19-2009
Message 11 of 13 (433 Views)

Re: Style Conflict

06-01-2011 05:08 AM in reply to: wesaborgs

Problem solved.

 

I don't know exactly what I've done, but I had to accept some of the differences between my template and styles library, and change them manually. So now it works fine.

Valued Contributor
Posts: 82
Registered: ‎07-20-2009
Message 12 of 13 (339 Views)

Re: Style Conflict

02-29-2012 05:22 AM in reply to: wesaborgs

I've got a simular problem here...

 

Plese find enclosed my partslist.xml

 

I have added a filter to the partslists eg item number range L-O and saved it to the library. When opening the XML-file I can find my "adds". I also saved it to my standard.dwg.

 

When opening a new drawing everything works fine. But, when one of my collegues open a new drawing, the get a style conflict, have the posibility to update from style library (filter is gone).

 

Please help

 

 

Autodesk Inventor Product Design Suite 2013 SP1.1
Active Member
michael
Posts: 7
Registered: ‎12-20-2011
Message 13 of 13 (242 Views)

Re: Style Conflict

10-24-2012 10:46 PM in reply to: sbixler

You nailed it Sam! Been bugging me for weeks!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube