Inventor General

Reply
Valued Contributor
eric.mathews
Posts: 79
Registered: ‎04-19-2006
Message 1 of 2 (590 Views)
Accepted Solution

No Vault Tool bar 2013.

590 Views, 1 Replies
10-19-2012 06:47 AM

I recently installed Vault pro 2013. I was running Inventor 2012 at the time.. My vault add-in stopped loading. I installed Inventor 2013 and the vault add-in still won't load. I've gone to the Add-in manager 2013 and set it to loaded. I hit the "OK" button and nothing. Open the manager up again and it says "unloaded". Something is going on that is not allowing my vault add-in to load. This is very frustrating. Any suggestions?

 

Product Support
jon.dean
Posts: 184
Registered: ‎06-02-2010
Message 2 of 2 (565 Views)

Re: No Vault Tool bar 2013.

10-22-2012 06:20 AM in reply to: eric.mathews

Have you tried changing the Vault Client from Programs and Features?

  1. Right click on the Vault Client and select Change.
  2. Now select Add / Remove Features.
  3. Un-check the Add-in for Inventor.
  4. Update.
  5. Now go back and this time check the option to add the Add-in.
  6. Update.

Hopefully this should work OK.

Jon.



Jon Dean

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube