Inventor General

Reply
Active Member
mariox
Posts: 7
Registered: ‎12-16-2002
Message 1 of 6 (43 Views)

Multiple items insertion

43 Views, 5 Replies
12-05-2002 07:00 PM
Hi everybody, everything's OK?. Do anybody else can help me resolving this problem? I will like to insert a bolt, washer, nut, ecc. and constraint once each time, but I wish a detailed parts list of the final assembly, detailing any single bolt, washer, ecc.

Thanks for your brain time, thanks for readig.

AOG

Giovanni
*Keller, Kent
Message 2 of 6 (43 Views)

Re: Multiple items insertion

12-06-2002 01:33 AM in reply to: mariox
Not sure I understand, but can you make the bolt, washer, and nut a sub assembly to cut
down on the constraints needed each time?

--
Kent
Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program


"mariox" wrote in message news:f12a262.-1@WebX.maYIadrTaRb...
> Hi everybody, everything's OK?. Do anybody else can help me resolving this problem? I
will like to insert a bolt, washer, nut, ecc. and constraint once each time, but I wish a
detailed parts list of the final assembly, detailing any single bolt, washer, ecc.
> Thanks for your brain time, thanks for readig.
>
> AOG
>
> Giovanni
>
Active Member
mariox
Posts: 7
Registered: ‎12-16-2002
Message 3 of 6 (43 Views)

Re:

12-08-2002 06:42 PM in reply to: mariox
Yes, I will like to insert an assembly, but when I make the parts list, I will like a detailed parts list specifying both the bolt, nut, washer, ecc. Instead, the program specify only the sub assembly with the name I gave it.

Thanks a lot Kent
*Maas, Karl
Message 4 of 6 (43 Views)

Re:

12-08-2002 10:08 PM in reply to: mariox
When you first insert your parts list, you have the
option to show top level parts only or ALL parts.

 

K

 

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Yes,
I will like to insert an assembly, but when I make the parts list, I will like
a detailed parts list specifying both the bolt, nut, washer, ecc. Instead, the
program specify only the sub assembly with the name I gave it.

Thanks a lot Kent

Active Member
mariox
Posts: 7
Registered: ‎12-16-2002
Message 5 of 6 (43 Views)

Re:

12-08-2002 10:34 PM in reply to: mariox
Ok, it does work, but now there are a lot of items that belong to other sub assemblies and should not appear in the parts list, thanks again and again.
*Keller, Kent
Message 6 of 6 (43 Views)

Re:

12-09-2002 01:07 AM in reply to: mariox
Yes, unfortunately you have to hide each of those unwanted rows in the list.

--
Kent
Member of the Autodesk Discussion Forum Moderator Program


"mariox" wrote in message news:f12a262.3@WebX.maYIadrTaRb...
> Ok, it does work, but now there are a lot of items that belong to other sub assemblies
and should not appear in the parts list, thanks again and again.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube