Inventor General

Reply
Valued Contributor
floccipier
Posts: 55
Registered: ‎04-11-2011
Message 1 of 3 (117 Views)

Inventor Display

117 Views, 2 Replies
09-19-2012 10:00 PM

HI All,

On one of my coworkers computer inventor display is not right. I have tried reinstalling vga drivers and tried to tweak all the display options but nothing happened. Please see attached showing how the text look like.

Its Inventor 2011, Windows XP64, Quadro200.

Regards,

Sajid Mahmood

*Expert Elite*
mrattray
Posts: 2,450
Registered: ‎09-13-2011
Message 2 of 3 (87 Views)

Re: Inventor Display

09-20-2012 05:30 AM in reply to: floccipier

That's just how text looks in Inventor. What are you trying to do zoomed in that far? (or with text that big)

Mike (not Matt) Rattray

*Pro
jletcher
Posts: 1,946
Registered: ‎05-18-2011
Message 3 of 3 (80 Views)

Re: Inventor Display

09-20-2012 05:55 AM in reply to: floccipier

LOL Inventor dos not use true text it uses bitmap image for text. That is the way it has looked from when Inventor was born.


Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.

James Letcher
2012 Factory Design Suite ( will not load 2013)
What happen to my Inventor :-(

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube