Inventor General

Reply
Mentor
trumpy81
Posts: 317
Registered: ‎10-22-2006
Message 11 of 15 (545 Views)

Re: Inventor 2013 Appearance problematic issues

06-07-2012 03:06 PM in reply to: ChrisMitchell01

Thanks Chris, hopefully I've attached the correct file? :smileyfrustrated:

Regards
Andy M
-------------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2013 Pro SP1.1, Win7 Pro - 64Bit - SP1, Intel i7 960 @ 3.333 GHz
Asus X58 Sabertooth, Corsair 12Gig DDR3, AMD Radeon HD6970, Samsung 830 Series 256G SSD, 2x 3TB Seagate, 2x 2TB Hitachi,
1x 1TB Samsung, 4 x 2TB Seagate in Netgear ReadyNAS NV+, Dual Asus VE278Q Monitors
Contributor
Q-Bixx
Posts: 13
Registered: ‎12-14-2010
Message 12 of 15 (397 Views)

Re: Inventor 2013 Appearance problematic issues

10-15-2012 11:58 PM in reply to: Orest_iy

Try to delete your content center folder or at least the part you are inserting? Doesn't it get updated then?

Distinguished Contributor
Posts: 312
Registered: ‎03-22-2008
Message 13 of 15 (389 Views)

Re: Inventor 2013 Appearance problematic issues

10-16-2012 03:43 AM in reply to: Q-Bixx

I have resolved this and plenty of other 2013 problems in sure way...

 

I keep using Inventor 2012 nevertheless I paid for 2013

Orest

Contributor
Q-Bixx
Posts: 13
Registered: ‎12-14-2010
Message 14 of 15 (292 Views)

Re: Inventor 2013 Appearance problematic issues

12-14-2012 12:12 AM in reply to: Orest_iy

Orest,

 

I have taken a look into your screencast at http://screencast.com/t/oTFRLIwf7QFz and what notices me is that you select a bolt from a different library than your Orest Library.

You are not selecting the DIN7380 bolt from your custom library but the one from your Autodes Library.

 

Everything works just fine with me now...

Active Contributor
Posts: 33
Registered: ‎03-08-2012
Message 15 of 15 (179 Views)

Re: Inventor 2013 Appearance problematic issues

06-06-2013 07:38 PM in reply to: Q-Bixx

Hi,

 

I am using inventor 2013 and having lots of issues with new appearance. When I change the mental to stainless steel it come up something like in attached picture. I dont think stainless steel look like this in realistic.

Is there any ways to get back 2012 colors and appearances.

 

thanks.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube