Inventor General

Reply
*DanV
Message 1 of 15 (59 Views)

Inconsistant crashes

59 Views, 14 Replies
11-26-2002 01:06 AM
Anybody here getting inconsistant crashes like when placing in a constraint
and it crashes. But when you restart Inventor and do the same thing, it's
fine. Or when you try to browse for a file while in the Open dialog box and
you get the famous "We're sorry. Want to send to Microsoft?" message. Just
want to take a poll to see if anyone out there is experiencing this. TIA

DanV
*Dotson, Sean
Message 2 of 15 (59 Views)

Re: Inconsistant crashes

11-26-2002 01:14 AM in reply to: *DanV
have you applied SP1? What are your machine specs?

--
Sean Dotson, PE
http://www.sdotson.com
...sleep is for the weak..
-----------------------------------------
"DanV" wrote in message
news:C1D8D9EF9AB8142C3188F0B6192708AB@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Anybody here getting inconsistant crashes like when placing in a
constraint
> and it crashes. But when you restart Inventor and do the same thing, it's
> fine. Or when you try to browse for a file while in the Open dialog box
and
> you get the famous "We're sorry. Want to send to Microsoft?" message. Just
> want to take a poll to see if anyone out there is experiencing this. TIA
>
> DanV
>
>
*DanV
Message 3 of 15 (59 Views)

Re:

11-26-2002 01:36 AM in reply to: *DanV
sorry forgot to mention.

P4 2.2 GHZ
WinXP (w/out SP1)
512 DDR RAM
13 GB freespace
virtual memory: 2000 mb
Inventor 6 SP1
ATI Radeon 7500 Mobility (I know)

The main thing I want to know is if anybody out there experiencing this with
their configurations. I want to know if it is just our system or Inventor.

"Sean Dotson" wrote in message
news:ADC0DFF7CC28E5D3F46A9C4414E8C917@in.WebX.maYIadrTaRb...
> have you applied SP1? What are your machine specs?
>
> --
> Sean Dotson, PE
> http://www.sdotson.com
> ...sleep is for the weak..
> -----------------------------------------
> "DanV" wrote in message
> news:C1D8D9EF9AB8142C3188F0B6192708AB@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > Anybody here getting inconsistant crashes like when placing in a
> constraint
> > and it crashes. But when you restart Inventor and do the same thing,
it's
> > fine. Or when you try to browse for a file while in the Open dialog box
> and
> > you get the famous "We're sorry. Want to send to Microsoft?" message.
Just
> > want to take a poll to see if anyone out there is experiencing this. TIA
> >
> > DanV
> >
> >
>
>
*Dotson, Sean
Message 4 of 15 (59 Views)

Re:

11-26-2002 01:46 AM in reply to: *DanV
"ATI Radeon 7500 Mobility (I know)"



I have been pretty stable with R6SP1. I think SP1 took care of a lot of the
stability issues.

--
Sean Dotson, PE
http://www.sdotson.com
Check the Inventor FAQ for most common questions
-----------------------------------------
"DanV" wrote in message
news:778373D6A56E06F1D03879CEB566871D@in.WebX.maYIadrTaRb...
> sorry forgot to mention.
>
> P4 2.2 GHZ
> WinXP (w/out SP1)
> 512 DDR RAM
> 13 GB freespace
> virtual memory: 2000 mb
> Inventor 6 SP1
> ATI Radeon 7500 Mobility (I know)
>
*Hinterhoeller, Richard
Message 5 of 15 (59 Views)

Re: Inconsistant crashes

11-26-2002 01:47 AM in reply to: *DanV
So far, knock on wood, the major inconsistency has been the lack of crashes.

Richard

DanV wrote:
> Anybody here getting inconsistant crashes like when placing in a constraint
> and it crashes. But when you restart Inventor and do the same thing, it's
> fine. Or when you try to browse for a file while in the Open dialog box and
> you get the famous "We're sorry. Want to send to Microsoft?" message. Just
> want to take a poll to see if anyone out there is experiencing this. TIA
>
> DanV
>
>
*Bender, Keith
Message 6 of 15 (59 Views)

Re: Inconsistant crashes

11-26-2002 01:52 AM in reply to: *DanV
Yes, I've had some problems... You might look at my
thread from Nov. 19 "Repeated crashes trying to rotate/move component in assy",
and from Nov. 22 "IV6SP1 - repeated crashes caused by this .IPT".

 

IV6SP1

Win2Kpro

Dell530

1.4Ghz single processor

1Gb RDRAM

SCSI disk

ATI Fire GL2


 

Regards,
Keith

 

> Anybody here
getting inconsistant crashes like when placing in a constraint
> and it
crashes. But when you restart Inventor and do the same thing, it's
> fine.
Or when you try to browse for a file while in the Open dialog box and
>
you get the famous "We're sorry. Want to send to Microsoft?" message.
Just
> want to take a poll to see if anyone out there is experiencing
this. TIA
>
> DanV
>
>
*McConnell, Cory
Message 7 of 15 (59 Views)

Re:

11-26-2002 02:01 AM in reply to: *DanV
The common factor between Keith's and Dan's setup: ATI

--
Cory McConnell
BJ pipeline Inspection
"Keith Bender" wrote in message
news:5F5B5763EFF3AAACEDB213053F0902CE@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Yes, I've had some problems... You might look at my thread from Nov. 19
"Repeated crashes trying to rotate/move component in assy", and from Nov. 22
"IV6SP1 - repeated crashes caused by this .IPT".
>
> IV6SP1
> Win2Kpro
> Dell530
> 1.4Ghz single processor
> 1Gb RDRAM
> SCSI disk
> ATI Fire GL2
>
> Regards, Keith
>
> "DanV" wrote in message
news:C1D8D9EF9AB8142C3188F0B6192708AB@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > Anybody here getting inconsistant crashes like when placing in a
constraint
> > and it crashes. But when you restart Inventor and do the same thing,
it's
> > fine. Or when you try to browse for a file while in the Open dialog box
and
> > you get the famous "We're sorry. Want to send to Microsoft?" message.
Just
> > want to take a poll to see if anyone out there is experiencing this. TIA
> >
> > DanV
> >
> >
>
*Hinterhoeller, Richard
Message 8 of 15 (59 Views)

Re:

11-26-2002 02:08 AM in reply to: *DanV
> "ATI Radeon 7500 Mobility (I know)"

Matrox Millenium (VBG)

Just yanking your chain, actually its a lowly Oxygen VX1. However, I
shouldn't have been so cheeky, the darn thing just poofed on me.

Richard
*DJSpaceMouse
Message 9 of 15 (59 Views)

Re:

11-26-2002 02:24 AM in reply to: *DanV
You know what ATI stands for, don't you? Absolute Trash for Inventor.

"Cory McConnell" wrote in message
news:B38672C709062B0ADC12381EA7823933@in.WebX.maYIadrTaRb...
> The common factor between Keith's and Dan's setup: ATI
*DanV
Message 10 of 15 (59 Views)

Re:

11-26-2002 04:25 AM in reply to: *DanV
LOL, I like that.

Seriously, anyone getting inconsistant crashes. These types of issues happen
to random files. They're not tied to a specific file like what Keith was
encountering. No pattern that I have found yet. Thanks.

"DJSpaceMouse" wrote in message
news:3BD3B8E2A28A11D31F2EE9123A1ADD72@in.WebX.maYIadrTaRb...
> You know what ATI stands for, don't you? Absolute Trash for Inventor.
>
> "Cory McConnell" wrote in message
> news:B38672C709062B0ADC12381EA7823933@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > The common factor between Keith's and Dan's setup: ATI
>
>
>

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube