Inventor General

Reply
*Roger
Message 1 of 2 (57 Views)

IV6 SP1 - Memory could not be "read"

57 Views, 1 Replies
11-18-2002 07:23 PM
Every time I close Inventor 6 SP1 I get this message "Instuction
"0x65199124" refered to address "0x0000000c". Memory could not be "read"
Somebody know what`s wrong!? Intel 2,4 GHz, 512Ram, Nvidia Quadro4 900 XGL
and Win XP P. SP1

Roger
*Bilton, John
Message 2 of 2 (57 Views)

Re: IV6 SP1 - Memory could not be "read"

11-18-2002 07:32 PM in reply to: *Roger
I *think* it's something to do with utilities that you have running in Systray (next to the clock)
as I get that message on this machine when logged onto the network, but log in as administrator on
local and it works fine. Also check your graphics drivers (see my thread below).

John Bilton

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube