Inventor General

Reply
*Expert Elite*
-niels-
Posts: 1,460
Registered: ‎06-20-2006
Message 1 of 2 (255 Views)

IV2013 V-Belt generator category & belt names strange

255 Views, 1 Replies
05-02-2012 03:09 AM

I'm not seeing the proper names for categories and belts in the v-belt generator.

It shows %1% or %2%, see attached image.

 

Is this a bug, is anyone else seeing this and can i fix it in some way?


Using IV2014 Pro SP2, Win7-64bit
Active Contributor
gavin.b
Posts: 53
Registered: ‎12-07-2011
Message 2 of 2 (189 Views)

Re: IV2013 V-Belt generator category & belt names strange

01-21-2013 12:41 PM in reply to: -niels-

A customer of ours is having exactly the same issue. Also, only with v-belts. They are also using Inventor 2013. They're not sure when or how this occurred.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube