Inventor General

Reply
Valued Contributor
pompeo79
Posts: 96
Registered: ‎02-08-2011
Message 1 of 1 (96 Views)

INVENTOR 2012 constraints 3D recognition

96 Views, 0 Replies
05-03-2012 04:42 AM

Hi,

 

i have  a problem in assembly enviroment with the assignment of the 3D constrants.

 

This problem happen suddendly yesterday.

 

To  infer the constraints (for ex. mate)  hovering the cursor over the faces no gliphs appears...

i have to wait like 8/9 second to obtain the gliph appear and so, finally, apply the constraint.

 

I have a ok hardware and software  settings ( win7-64, nvidia, etc). I have other machines identycal that works fine,without this problem.

 

I have (re)installed sp1, and repair installation too for security.

 

I have tried the hardware settings (compatibility, performance, etc) too with no success.

 

 

Any ideas? :smileysad:

 



You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube