Inventor General

Reply
Distinguished Contributor
SteveFrey
Posts: 499
Registered: ‎09-12-2007
Message 1 of 1 (85 Views)

Help with Publishing a Custom Frame Generator Member

85 Views, 0 Replies
02-08-2013 10:49 AM

I'm trying to publish a custom shape to be used with the Frame Generator.  I've done this a hundred times but now when I try and use the shape its not there.  It did say it was successfully published.  I see it in the editor.  The only difference is the thumbnail is still showing the shape in the default ortho view, not a profile view like the rest of my shapes.  Why would this be happening?

Steve Frey
Inventor 2013
Windows 7 Professional 64-bit SP1
HP EliteBook 8470w
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
Memory: 16 GB
AMD FirePro M2000
3D Connexion SpacePilot

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube