Inventor General

Reply
*Expert Elite*
LT.Rusty
Posts: 692
Registered: ‎10-23-2012
Message 11 of 23 (187 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

08-22-2013 01:36 PM in reply to: OdaiSwinger

As far as Vault goes, I never tried.  I have tried - thus far successfully - to avoid using Vault.  Unfortunately, my company just spent 6 figures on Vault Collaboration ... so I suspect my days of avoidance are coming to a rapid end.

 

Should be pretty much the same, though.  You'll likely need administrative privileges in Vault, though, to edit the content center libraries.


___________________________________________________________

Product Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015

Work: Dell Precision T1600 (Xeon E3-1280 / 16GB / 512 GB SSD / 250 GB (Internal) / 1 TB (External) / Quadro 600)
Home: i7-4770k / ASUS Z87-Pro / 16GB / 250 GB SSD / 1 TB HDD / 3 TB USB3 HDD / Radeon R9-270X 4GB
Laptop: Toshiba Satellite P755-S5269 (i7-2630QM / 8 GB / 250 GB SSD / 750 GB HDD / GT540M)

Active Member
OdaiSwinger
Posts: 6
Registered: ‎06-07-2007
Message 12 of 23 (184 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

08-22-2013 01:46 PM in reply to: LT.Rusty
I restarted vault and inventor and it worked great.

Thanks again.

We have Vault and I was trying to utilize content center to get it to display our standards.
Contributor
jw3805
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2014
Message 13 of 23 (70 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:17 AM in reply to: LT.Rusty
Im trying to employ this solution but i get to the Custom Properties part and when i change from decimal to fractional i get no options for precision. Any idea why? Attached is what i see.
Contributor
jw3805
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2014
Message 14 of 23 (64 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:23 AM in reply to: jw3805

Forgot the attachment.

*Expert Elite*
LT.Rusty
Posts: 692
Registered: ‎10-23-2012
Message 15 of 23 (57 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:25 AM in reply to: jw3805

uhhh ... lolwut?  I've never seen a message like that.

 

Attach the part, I'll take a look.


___________________________________________________________

Product Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015

Work: Dell Precision T1600 (Xeon E3-1280 / 16GB / 512 GB SSD / 250 GB (Internal) / 1 TB (External) / Quadro 600)
Home: i7-4770k / ASUS Z87-Pro / 16GB / 250 GB SSD / 1 TB HDD / 3 TB USB3 HDD / Radeon R9-270X 4GB
Laptop: Toshiba Satellite P755-S5269 (i7-2630QM / 8 GB / 250 GB SSD / 750 GB HDD / GT540M)

Contributor
jw3805
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2014
Message 16 of 23 (51 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:29 AM in reply to: LT.Rusty

Thanks, here is the part.

*Expert Elite*
LT.Rusty
Posts: 692
Registered: ‎10-23-2012
Message 17 of 23 (49 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:31 AM in reply to: jw3805

Which parameter were you working on?


___________________________________________________________

Product Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015

Work: Dell Precision T1600 (Xeon E3-1280 / 16GB / 512 GB SSD / 250 GB (Internal) / 1 TB (External) / Quadro 600)
Home: i7-4770k / ASUS Z87-Pro / 16GB / 250 GB SSD / 1 TB HDD / 3 TB USB3 HDD / Radeon R9-270X 4GB
Laptop: Toshiba Satellite P755-S5269 (i7-2630QM / 8 GB / 250 GB SSD / 750 GB HDD / GT540M)

Contributor
jw3805
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2014
Message 18 of 23 (46 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:32 AM in reply to: LT.Rusty

NLG

*Expert Elite*
LT.Rusty
Posts: 692
Registered: ‎10-23-2012
Message 19 of 23 (41 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:40 AM in reply to: jw3805

Not sure what's going on for you ... fractional precision works for me on your part?  What version of Inventor are you using?  I know it's something prior to 2013 at a minimum ...

 

 

 

Capture.JPG


___________________________________________________________

Product Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015

Work: Dell Precision T1600 (Xeon E3-1280 / 16GB / 512 GB SSD / 250 GB (Internal) / 1 TB (External) / Quadro 600)
Home: i7-4770k / ASUS Z87-Pro / 16GB / 250 GB SSD / 1 TB HDD / 3 TB USB3 HDD / Radeon R9-270X 4GB
Laptop: Toshiba Satellite P755-S5269 (i7-2630QM / 8 GB / 250 GB SSD / 750 GB HDD / GT540M)

Contributor
jw3805
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2014
Message 20 of 23 (37 Views)

Re: Fractional length for std Content Center parts

04-16-2014 08:41 AM in reply to: LT.Rusty

Using 2012

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube