Inventor General

Reply
Distinguished Contributor
eveylynne
Posts: 115
Registered: ‎12-16-2011
Message 1 of 1 (153 Views)

Design Assistant, where used

153 Views, 0 Replies
04-24-2012 05:46 AM

I have a sub assembly that's used a few different places.  If I tell DA to look in the two folders I know the sub will be found, select assembly & part file types, and leave Include subfolders unselected, DA finds nothing.  The Files Found: window is empty, but the script beneath it says, "Found 2 file(s)."

If I search the same everything, and select Include subfolders, my Files Found: window has ten files in it, yet the note below the window still says, "Found 2 file(s)."

 

I'm curious why DA is doing this.  Is it not showing all files? 

 

I'm running 2013.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube