Inventor General

Reply
*Expert Elite*
Posts: 25,229
Registered: ‎04-20-2006
Message 11 of 16 (155 Views)

Re: Derived surface not appearing in model

12-10-2012 06:46 AM in reply to: desilva2010

jmather_at_pct_dot_edu

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2014 Edu 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Valued Contributor
desilva2010
Posts: 57
Registered: ‎01-21-2011
Message 12 of 16 (152 Views)

Re: Derived surface not appearing in model

12-10-2012 07:03 AM in reply to: JDMather

Got it, thanks.

Valued Contributor
desilva2010
Posts: 57
Registered: ‎01-21-2011
Message 13 of 16 (131 Views)

Re: Derived surface not appearing in model

12-13-2012 01:04 PM in reply to: desilva2010

Hi JD,

 

I sent you an email and wanted to confirm you received it.

 

Thanks again

*Expert Elite*
Posts: 25,229
Registered: ‎04-20-2006
Message 14 of 16 (121 Views)

Re: Derived surface not appearing in model

12-14-2012 07:04 AM in reply to: desilva2010

No, or at least I don't think so.

I typically get dozens of questions every day - I don't keep track of them.

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2014 Edu 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Valued Contributor
desilva2010
Posts: 57
Registered: ‎01-21-2011
Message 15 of 16 (115 Views)

Re: Derived surface not appearing in model

12-14-2012 07:59 AM in reply to: JDMather

I double checked the emai l address and it looks accurate. Do you mind checking your spam folder for an email with my name on it?

 

Capture14.jpg

 

 

Employee
Posts: 46
Registered: ‎12-08-2006
Message 16 of 16 (95 Views)

Re: Derived surface not appearing in model

12-17-2012 10:10 AM in reply to: desilva2010

The given dataset contains composite surface (at least it looks like). The derived part command does not support derive of composite surface only surfaces and solid bodies. However derived assembly supports import of composite surfaces. You can try to insert the part into an assembly and derive the assembly, in the Others tab, expand the part instance node and include the composite surface.

 

Thanks,

Csaba

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube