Inventor General

Reply
Mentor
BarryZA
Posts: 167
Registered: ‎08-27-2012
Message 1 of 12 (719 Views)
Accepted Solution

Can't access content centre

719 Views, 11 Replies
11-21-2013 01:38 AM

For a while now whenever I open a new assembly the default is place from content centre, I use the drop-down and select place.

 

Today I needed place from content centre and it just doesn't come up.

It is loaded/automatic in the addins.

If I open my projects, in the bottom right corner where I would usually click to acess my installed libraries, I click but it does nothing!

 

I also noticed studio and BIM are greyed out, but I have started to play with Showcase so not really a problem. I need to set up a read/write library soon, so it's going to be a problem.

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,131
Registered: ‎04-06-2010
Message 2 of 12 (704 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 05:33 AM in reply to: BarryZA

Do you use Vault or is your CC local?  How is it set up... where do you keep the files, are they on a drive or in a folder that you have access to and permissions?

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cbennertipstricks.blogspot.com/


   

Mentor
BarryZA
Posts: 167
Registered: ‎08-27-2012
Message 3 of 12 (698 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 06:10 AM in reply to: cbenner

Local, just me.

Default file location.

No other users, all of a sudden I just can't access them. I haven't done anything I can think of except plugging in a Wacom pad.

I had my own read/write folder in there as well.

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,131
Registered: ‎04-06-2010
Message 4 of 12 (691 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 07:22 AM in reply to: BarryZA

What is the default file location?  Can you post screen shots of the CC tab in the settings (File\Options), as well as the files page?

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cbennertipstricks.blogspot.com/


   

Mentor
BarryZA
Posts: 167
Registered: ‎08-27-2012
Message 5 of 12 (682 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 12:30 PM in reply to: cbenner

project2.png

 

project 3.png

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,131
Registered: ‎04-06-2010
Message 6 of 12 (680 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 12:36 PM in reply to: BarryZA

Is this set to that same location?

 

cc.JPG

 

What happens when you go to Manage tab and select Editor?  Does the CC open?

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cbennertipstricks.blogspot.com/


   

Mentor
BarryZA
Posts: 167
Registered: ‎08-27-2012
Message 7 of 12 (674 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 12:55 PM in reply to: cbenner

Gaaah. It was different, so I changed it but it STILL won't work. And if I click editor nothing happens

 

project4.png

*Expert Elite*
blair
Posts: 3,934
Registered: ‎11-13-2006
Message 8 of 12 (666 Views)

Re: Can't access content centre

11-21-2013 10:01 PM in reply to: BarryZA

Looks like one is pointed to Program Files and the other is pointed to your user account

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 up1 PDSU / Sim Mech 2015 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 335.23
SpacePilot Pro 3.17.7, 6.17., 4.11
Product Support
bob.holland
Posts: 282
Registered: ‎02-15-2013
Message 9 of 12 (656 Views)

Re: Can't access content centre

11-22-2013 04:13 PM in reply to: BarryZA

Barry,

 

I have attached a PDF that will instruct you on how to reset you Invnetor Environment to make it think that Inventor has never been installed fo your profile.

 

Please try that and get back to us.

 

Have a great weekend.



Bob Holland


Mentor
BarryZA
Posts: 167
Registered: ‎08-27-2012
Message 10 of 12 (643 Views)

Re: Can't access content centre

11-24-2013 08:45 AM in reply to: bob.holland

DONE!

 

And it looks like my Inventor studio and BIM exchange have made a re-appearance.

 

And my 3d connexion buttons whoo hoo, happy days.

 

I presume something in the installation of my graphics card and or Wacom pad had something to do with it.

 

Many thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube