Inventor General

Reply
Contributor
marconiman
Posts: 15
Registered: ‎07-30-2003
Message 1 of 2 (39 Views)

Adaptive

39 Views, 1 Replies
11-26-2002 03:03 AM
hi,

I created a adaptive part and saved it. but unfortunately it was the wrong location. now i moved it to the right location. then i replaced the part in my assembly. but then.. the part is no longer adaptive. even the option adaptive is grayed. what can i do to make it adaptive again?

thx
*Caldwell, Larry
Message 2 of 2 (39 Views)

Re: Adaptive

11-26-2002 03:16 AM in reply to: marconiman
That's because IV thinks it's already adaptive
and it can only be adaptive once. You can go to Tools/Document Settings/Model
and uncheck adaptive; then it should work.

~Larry

 


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
hi,

I created a adaptive part and saved it. but unfortunately it was the wrong
location. now i moved it to the right location. then i replaced the part in my
assembly. but then.. the part is no longer adaptive. even the option adaptive
is grayed. what can i do to make it adaptive again?

thx

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube