Inventor General

Reply
Member
pavanpz
Posts: 4
Registered: ‎09-01-2010
Message 1 of 1 (293 Views)

AdApplicationButton - Travando o Inventor

293 Views, 0 Replies
10-23-2012 09:55 AM

Boa tarde, estou tendo problema ao tentar abrir um novo projeto no Inventor 2010 Profissional, sempre que abro o Inventor e clico em New Project e clico em Standard o Inventor (aparece AdApplicationButton não respondendo) trava só liberando com Ctrl+Alt+Del, o Sistema operacional é Windows 7 64 bits SP1 e o Inventor está com todos SP inclusivce o SP4. o Computador é um Dell Precision T3500 com 8 gb de ram e placa de vídeo Nvidia FX1800, como faço para resolver o problema? Obrigado e aguardo resposta,

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube