Inventor General

Reply
Mentor
Doug_DuPont
Posts: 207
Registered: ‎09-23-2008
Message 21 of 26 (199 Views)

Re: 2012 Make Components glitch

02-20-2012 08:20 AM in reply to: PolemEngineering

Mark Same problem here. I need a hot fix ASAP

Douglas DuPont
Inventor 2013
GeForce GTX 580
Windows 7 64 Bit
Active Contributor
graeme.robinson
Posts: 30
Registered: ‎07-30-2011
Message 22 of 26 (140 Views)

Re: 2012 Make Components glitch

05-15-2012 12:24 AM in reply to: Doug_DuPont

Good Morning

 

Did anyone get a hotfix for this problem

 

We have just moved to 2012 and all the users have this issue which is proving a massive problem

 

Thanks in anticipation

 

Graeme

Mentor
Doug_DuPont
Posts: 207
Registered: ‎09-23-2008
Message 23 of 26 (128 Views)

Re: 2012 Make Components glitch

05-15-2012 04:37 AM in reply to: graeme.robinson

Sorry, I have not seen a thing from Autodesk. I keep sending in reports and they keep asking me the same responce. It must be computer generated.

I am getting a new computer later today with a fresh install of everything. See if that helps me.

But for you all you can do is make your componets without making a new assembly and then install all your parts into an assembly in under Productivity use the Place at Component Origin and then ground all parts.

Douglas DuPont
Inventor 2013
GeForce GTX 580
Windows 7 64 Bit
Active Contributor
graeme.robinson
Posts: 30
Registered: ‎07-30-2011
Message 24 of 26 (105 Views)

Re: 2012 Make Components glitch

05-25-2012 06:22 AM in reply to: Doug_DuPont

anyone had this issue fixed?

Strangely it doesnt happen at start of seesion but part way through the day

 

Regards

 

G

Valued Contributor
Posts: 80
Registered: ‎11-01-2006
Message 25 of 26 (100 Views)

Re: 2012 Make Components glitch

05-25-2012 07:55 AM in reply to: Doug_DuPont

I wish I could say that it was 'fixed', but unfortunately, all I can say is 'it seems to have resolved itself, and I have no idea how or why'.

Todd

Product Design Suite Ultimate 2012 / Subscription
Win 7/64
Dell Precision 670 / 8GB NVIDIA Quadro FX4500
Dell Precision M90 / 4GB NVIDIA Quadro MX2500
Mentor
Doug_DuPont
Posts: 207
Registered: ‎09-23-2008
Message 26 of 26 (85 Views)

Re: 2012 Make Components glitch

05-29-2012 04:37 AM in reply to: graeme.robinson

I don't have any news ether. I did build a new computer from and loaded all software fresh and seems to fix my problem also. My video problem cleared up also. Now I can work at 110 percent again. Wish I was on vacation still. 

Douglas DuPont
Inventor 2013
GeForce GTX 580
Windows 7 64 Bit

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube