Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jmartzig
Posts: 609
Registered: ‎12-01-2003
Message 1 of 2 (31 Views)

iv5.0 bom question

31 Views, 1 Replies
11-04-2002 09:12 PM
i thought i had this problem before, but i can't remember how to solve it. i renamed "part a"'s ipt and idw a real part number thru windows explorer. so now it became 123.ipt & 123.idw. i made an assy that had this part reporting to it, but when i place a parts list on the drawing, it says "part a" instead of 123. what gives? -Joe
Valued Contributor
sean_gtm
Posts: 77
Registered: ‎10-23-2003
Message 2 of 2 (31 Views)

Re: iv5.0 bom question

11-04-2002 09:41 PM in reply to: jmartzig
Hi.....Look at the properties of your '123' parts - betya they are still called 'part a'.....This bugs the life out of me too......Cheers....Sean

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube