Inventor General Discussion

Reply
*Frodason, Finnur P.
Message 1 of 8 (69 Views)

installing IV 6 - trouble

69 Views, 7 Replies
11-04-2002 08:02 PM
In continuation of a former post concerning VV Express I tried to install IV
6.
The machine has never had IV installed and I'm logged in as Administrator
but I allways get an MSI... error.
C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
The keybord is set to English but during the installation IV is unable to
find the EULA file and therefore gives this error.
Solution ??? - Urgent

Thanks in advance

Finnur P.
*Caldwell, Larry
Message 2 of 8 (69 Views)

Re: installing IV 6 - trouble

11-04-2002 10:18 PM in reply to: *Frodason, Finnur P.
There's a link in the Read Only group I think to MSI v2.0. (Microsoft
Installer). You might try installing that.
~Larry

"Finnur P. Frodason" wrote in message
news:1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> In continuation of a former post concerning VV Express I tried to install
IV
> 6.
> The machine has never had IV installed and I'm logged in as Administrator
> but I allways get an MSI... error.
> C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
> Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> The keybord is set to English but during the installation IV is unable to
> find the EULA file and therefore gives this error.
> Solution ??? - Urgent
>
> Thanks in advance
>
> Finnur P.
>
>
*Frodason, Finnur P.
Message 3 of 8 (69 Views)

Re:

11-04-2002 11:21 PM in reply to: *Frodason, Finnur P.
Larry,
Never heard of the Read only group????. I have downloaded and installed MSI
v. 2 - same result. This goes for design tracking as well.
They really have messed up this one :-)

Finnur
"Larry Caldwell" wrote in message
news:B9E689FA322B2237DB321334B7028065@in.WebX.maYIadrTaRb...
> There's a link in the Read Only group I think to MSI v2.0. (Microsoft
> Installer). You might try installing that.
> ~Larry
>
> "Finnur P. Frodason" wrote in message
> news:1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > In continuation of a former post concerning VV Express I tried to
install
> IV
> > 6.
> > The machine has never had IV installed and I'm logged in as
Administrator
> > but I allways get an MSI... error.
> > C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
> > Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> > The keybord is set to English but during the installation IV is unable
to
> > find the EULA file and therefore gives this error.
> > Solution ??? - Urgent
> >
> > Thanks in advance
> >
> > Finnur P.
> >
> >
>
>
*Dotson, Sean
Message 4 of 8 (69 Views)

Re:

11-04-2002 11:33 PM in reply to: *Frodason, Finnur P.
news://autodesk.inventor.support (it's read only now)

--
Sean Dotson, PE
http://www.sdotson.com
remove all #s from email
-----------------------------------------
"Finnur P. Frodason" wrote in message
news:C639946CDF5F0277E56BB0AD999F7328@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Larry,
> Never heard of the Read only group????. I have downloaded and installed
MSI
> v. 2 - same result. This goes for design tracking as well.
> They really have messed up this one :-)
>
> Finnur
> "Larry Caldwell" wrote in message
> news:B9E689FA322B2237DB321334B7028065@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > There's a link in the Read Only group I think to MSI v2.0. (Microsoft
> > Installer). You might try installing that.
> > ~Larry
> >
> > "Finnur P. Frodason" wrote in message
> > news:1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > > In continuation of a former post concerning VV Express I tried to
> install
> > IV
> > > 6.
> > > The machine has never had IV installed and I'm logged in as
> Administrator
> > > but I allways get an MSI... error.
> > > C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents
and
> > > Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> > > The keybord is set to English but during the installation IV is unable
> to
> > > find the EULA file and therefore gives this error.
> > > Solution ??? - Urgent
> > >
> > > Thanks in advance
> > >
> > > Finnur P.
> > >
> > >
> >
> >
>
>
*>, Dominique
Message 5 of 8 (69 Views)

Re: installing IV 6 - trouble

11-04-2002 11:54 PM in reply to: *Frodason, Finnur P.
I have the same problem wich XP pro SP1. I have uninstall the sp1 and i can
install IV6
Sory for my english...

Best regards

Dominique

"Finnur P. Frodason" a écrit dans le message de news:
1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> In continuation of a former post concerning VV Express I tried to install
IV
> 6.
> The machine has never had IV installed and I'm logged in as Administrator
> but I allways get an MSI... error.
> C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
> Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> The keybord is set to English but during the installation IV is unable to
> find the EULA file and therefore gives this error.
> Solution ??? - Urgent
>
> Thanks in advance
>
> Finnur P.
>
>
*Farstad, Roger
Message 6 of 8 (69 Views)

Re:

11-05-2002 05:39 AM in reply to: *Frodason, Finnur P.
I also had this problem, but when I installed the new MSI, it discovered
there was a ongoing installation of IV, and removed it.

After that I installed MDT first and then IV installed succesfully.

Roger

"Dominique >" < wrote in message
news:ADD14442F1BD42B6E3AEF48CE8FCCE96@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I have the same problem wich XP pro SP1. I have uninstall the sp1 and i
can
> install IV6
> Sory for my english...
>
> Best regards
>
> Dominique
>
> "Finnur P. Frodason" a écrit dans le message de news:
> 1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > In continuation of a former post concerning VV Express I tried to
install
> IV
> > 6.
> > The machine has never had IV installed and I'm logged in as
Administrator
> > but I allways get an MSI... error.
> > C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
> > Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> > The keybord is set to English but during the installation IV is unable
to
> > find the EULA file and therefore gives this error.
> > Solution ??? - Urgent
> >
> > Thanks in advance
> >
> > Finnur P.
> >
> >
>
>
*Autodesk, John Elliott -
Message 7 of 8 (69 Views)

Re: installing IV 6 - trouble

11-05-2002 08:20 AM in reply to: *Frodason, Finnur P.
This may show up on some systems.
Find the Eula directory on the CD and copy it to C:\

John

"Finnur P. Frodason" wrote in message
news:1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> In continuation of a former post concerning VV Express I tried to install
IV
> 6.
> The machine has never had IV installed and I'm logged in as Administrator
> but I allways get an MSI... error.
> C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
> Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> The keybord is set to English but during the installation IV is unable to
> find the EULA file and therefore gives this error.
> Solution ??? - Urgent
>
> Thanks in advance
>
> Finnur P.
>
>
*Frodason, Finnur P.
Message 8 of 8 (69 Views)

Re:

11-08-2002 12:14 AM in reply to: *Frodason, Finnur P.
I fixed it.
When I went to Regional settings in the Control Panel and chose English as
default it worked.

I would prefer to choose the EULA doc for myself as it used to be. Too much
automation :-(

Finnur
"John Elliott - Autodesk" wrote in message
news:9DF9316B516609616030E0A649D8C6E9@in.WebX.maYIadrTaRb...
> This may show up on some systems.
> Find the Eula directory on the CD and copy it to C:\
>
> John
>
> "Finnur P. Frodason" wrote in message
> news:1893053FE786C774D350EEBA21CF8CE0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > In continuation of a former post concerning VV Express I tried to
install
> IV
> > 6.
> > The machine has never had IV installed and I'm logged in as
Administrator
> > but I allways get an MSI... error.
> > C:\Temp is clean and all temp files has been wiped from C:\Documents and
> > Settings\Administrator\Local Settings\Temp.
> > The keybord is set to English but during the installation IV is unable
to
> > find the EULA file and therefore gives this error.
> > Solution ??? - Urgent
> >
> > Thanks in advance
> >
> > Finnur P.
> >
> >
>
>

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Inventor Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for Autodesk Inventor helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Inventor

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube